Romániai események

Workshopok:

2013. 02. 15.  Az Expo Arad területén ezidőben megrendezésre került rendezvényszervezői vásárhoz kapcsolódva a rendezvényszervezők klaszteresedési hajlandóságát kívántuk erősíteni. A magyarországi és romániai klaszter szakértők interaktív előadások keretében próbálták a részvevők érdeklődét és igényét felkelteni egy klaszter létrehozásához.

 

2013. 03. 22. Az Aradi Vásárközpontban zajló építőipari vásár kísérőrendezvényeként került megrendezésre a workshop. Az építőipari cégek klaszterekbe valós tömörülésének pozitív hozadékairól igyekeztek a magyarországi résztvevők meggyőzni a romániai cégeket. 

 

2013. 04.19. Az ezidőben zajló faipari vásár miatt főként a faiparban tevékenykedő cégek kerültek meghívásra. Magyarországon, a Dél-Alföldi régióban sincs kimondottan faipari klaszter, azonban számos faipari cég csatlakozik klasztrekhez. A rendezvényen résztvevő cégek közül többen üdvözölték a kezdeményezést, remélhetőleg ez hamarosan klaszterek megalapításához vezet. 

 

Closing Conference - Arad:

2013. június 7.


Kapcsolódó képgalériák InterCluster-1.aradi workshop InterCluster-1.aradi workshop InterCluster-3. aradi workshop InterCluster-3. aradi workshop InterCluster-2. aradi workshop InterCluster-2. aradi workshop