Magyarországi események

Opening Conference - Szeged:

2012. 10. 17.-én trtottuk meg az INTERCLUSTER projekt nyitó konferenciáját. A rendezvényen a közös kapcsolatok kialakítását jó hangulatban kezdhették meg a résztvevők - egy Rozsdamarók együttes által adott koncert jóvoltából. A résztvevők meghallgathatták a szakértők véleményét és javaslatait mindkét országból. Majd egy közös ebéddel zárult az esemény.

 

Workshopok:

2013. január 29. -én a Gőry Étteremben (Szeged, Liszt u. 9.) tartottuk meg első workshop rendezvényünket, amelyen a dél-alföldi klaszterek menedzserei jelentek meg. Célunk egy közös irányvonal megtalálása volt a KKV fejlesztési stratégia kialakításában.

2013. április 9.-én került sor a második workshop rendezvényre a Stüszi Vadász étteremben. A beszélgetés fő témái: a klasztermenedzsment szervezeti fenntarthatósága, finanszírozásának kérdése  /  információ menedzsment, hálózati kommunikáció / együttműködő versenyzés lehetőségei. 

2013. május 7.-én rendeztük meg az utolsó magyarországi InterCluster workshopot a NOS-Szeged Kft. által felajánlott rendezvényteremben, ahol a vállalkozás fejlesztési stratégia főbb kérdéseinek áttekintése és kidolgozása, valamint az INTERCLUSTER projekt zárása után az InterCluster Club fenntartása volt két fő témánk. 


Kapcsolódó képgalériák InterCluster-Nyitókonferencia InterCluster-Nyitókonferencia InterCluster-1. szegedi workshop InterCluster-1. szegedi workshop InterCluster-2. szegedi workshop InterCluster-2. szegedi workshop
InterCluster-3. szegedi workshop InterCluster-3. szegedi workshop